5 Essential Elements For su tesisatçısı

Wiki Article

Su kaçağının olduğu bölge açılır, onarımı ve değişim yapılarak tekrar kapatılır. Onarım ve değişim işlemi bittikten sonra su kaçağı tekrar kontrol edilir.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Bir evde tesisatçı hizmetine her zaman olmasa da ara ara muhakkak ihtiyaç duyulur. Bu yüzden usta tesisatçı hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcıların aklına su tesisatı ne kadar tutar gibi sorular gelebilir.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, su kaçak tespiti teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Alanında en profesyonel cihazlarımız ve eğitimli personellerimiz ve kaliteli işçilik prensibimiz ile prestijinizden asla su tesisatçısı ödün vermeyiz. 20 yılda büyük referanslar elde ederek, sektörde adımızı duyurduk. Şimdiye dek bir tane şikayet bir tane sorunla karşılaşmadık. Sonunda kazanan ve akıllara kazınan olduk. Bizi tercih edenlerin memnuniyeti başarımızın kanıtıdır.

10 yıllardır yapmış olduğumuz mekanik su kaçağı tespiti tesisat su kaçak tespiti Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli olarak...

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış su tesisatçısı mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page